Publicat el 22/06/2021

Safe Travels és el segell internacional que reconeix les mesures de seguretat contra la COVID-19 i dona confiança al viatger

La crisi sanitària ha esdevingut, sense cap mena de dubte, una crisi turística. Les empreses i entitats han hagut de reinventar-se i adaptar-se a la “nova normalitat” aplicant estrictes mesures sanitàries. Els turistes busquen una seguretat que veuen reflectida en segells com Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.
És promogut pel World Travel & Tourism Council (WTTC) i permet als viatgers reconèixer les empreses, entitats i destinacions que han adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19 a qualsevol país del món.

Turisme de Barcelona i el World Travel & Tourism Council han arribat a un acord a través del qual l’organisme barceloní és l’encarregat d’atorgar el segell Safe Travels a les empreses del sector turístic que compleixin els requisits corresponents.
En el cas del Maresme, qui gestiona les peticions a nivell comarcal és el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, per tal de transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els viatgers que visitin la comarca.
Ja han rebut aquest segell de garantia anti-Covid allotjaments, empreses, serveis turístics, restaurants, museus i espais d’interès del Maresme, entre d’altres. Es pot consultar tots els distingits aquí: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/qualitat/segell-safe-travels

El segell va adreçat a totes les empreses i entitats turístiques de la destinació Barcelona, dins de la qual s’inclou la destinació Costa de Barcelona Maresme.
La Diputació de Barcelona cobreix el cost de gestió del segell, que és de 25 euros, a les empreses de les comarques de Barcelona distingides amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere. De fet, un dels requisits per optar al Safe Travels és haver estat reconegut amb el Compromís Biosphere amb posterioritat a setembre del 2020 o haver obtingut la renovació després d’aquesta data. Si no es disposa d’aquest distintiu, es pot acreditar una certificació o segell de mesures de prevenció enfront de la COVID-19 atorgada per una empresa de certificació oficial.

Safe Travels permet als beneficiaris gaudir d’un segell reconegut internacionalment que segueix les directrius de l’Organització Mundial de la Salut i acredita la implementació de mesures de seguretat i prevenció enfront de la pandèmia. També transmet un missatge de confiança als viatgers, molt necessari en aquests temps en els que la crisi sanitària encara no ha acabat. Les empreses i destinacions que rebin el segell tindran l’avantatge de fer-ne ús a les plataformes digitals i mitjans comunicatius

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari