Publicat el 19/04/2021

En marxa diverses accions del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, juntament amb l’empresa PAX# Advising, organitza un cicle de converses amb el sector turístic del Maresme per tal de generar sinèrgies per dissenyar el Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme. I és que la cooperació público-privada és fonamental per l’èxit del Pla Estratègic i cal comptar amb les opinions de les persones que dia a dia treballen en el sector turístic del territori perquè la seva experiència és d’allò més enriquidora.

Es tracta d’un cicle de 8 xerrades. Ja s’han realitzat les tres primeres, en les que s’han donat les claus del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme en el seu inici, s’ha parlat de la “Regeneració i recuperació turística” i s’ha debatut “Què és el Maresme?”.
La pròxima conversa se celebrarà el dijous 22 d’abril a les 17h i es tractarà “La co-gestió del turisme”. Cal inscripció prèvia, que es pot fer a través d’aquest enllaç: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/professionals/pla-estrategic-de-desenvolupament-turistic-del-maresme/converses-amb-el-sector

Les següents converses porten per títol “El Maresme d’aquí a 10 anys” (6 de maig), “Reptes i obstacles a superar” (20 de maig), “Innovació i sostenibilitat en una destinació turística” (3 de juny) i “Tancament de les converses; fem balanç i mirem endavant” (17 de juny).

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari