Publicat el 05/03/2021

Josep Bargalló ha conegut en persona el centre que esdevindrà institut-escola el proper curs 2021-2022

Dijous 4 de març el Conseller d’Educació s’ha desplaçat a Premià de Dalt per a visitar oficialment l’Ajuntament i veure l’Escola Santa Anna, la qual es convertirà en institut-escola a partir de l’inici de curs 2021-22. És a dir, acollirà primària i secundària.
Acompanyat de l’alcalde, Josep Triadó, la regidora d’Educació, Josi Duran, i el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme i Vallès Oriental, Pere Masó, el conseller ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i després ha mantingut una reunió de treball en què la digitalització de les aules ha estat molt present.

Després la comitiva s’ha desplaçat a l’Escola Santa Anna on, seguint tots els protocols sanitaris per la Covid-19, s’ha reunit amb la direcció del centre per a informar-la de la posada en marxa de l’institut-escola a partir del nou curs que començarà al setembre d’aquest any. Com explicava l’alcalde, “el projecte d’institut-escola és fonamental perquè consolida l’oferta educativa pública i de qualitat a Premià de Dalt”.

 

Deixa un comentari