Publicat el 04/08/2014

En el cas dels propietaris, s´atorga un ajut econòmic a les persones que disposen d´un habitatge lliure i desocupat i el volen posar en lloguer mitjançant el programa de la Borsa de Mediació del CCM. Pel que fa als llogaters, els ajuts es destinen a les persones que al llarg de 2014 han llogat l´habitatge a través també de la Borsa de Mediació comarcal.
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d´octubre de 2014.
Els ajuts econòmics aprovats pel Consell Comarcal del Maresme especifiquen tres àmbits de suport:
– Subvencionar una part dels arranjaments, condicionament, reparació de desperfectes i altres incidències de caràcter puntual dels habitatges llogats mitjançant el programa de la Borsa de Mediació. L’ajut està destinat als propietaris d’habitatges que han llogat durant el 2014 el seu habitatge mitjançant la Borsa de Mediació per al lloguer social. La finalitat és que l´habitatge es pugui tornar a llogar amb bones condicions a través del mateix programa.
– Subvencionar la tramitació de la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i una part de les despeses dels arranjaments, condicionament i reparació de desperfectes per llogar l’habitatge mitjançant el programa de la Borsa de Mediació. Aquest ajut està destinat a les despeses de tramitació de la documentació necessària per a la posada a punt de l’habitatge realitzades durant el 2014, amb la condició que l’habitatge es posi en lloguer mitjançant el programa de la Borsa de Mediació durant un període mínim de tres anys.
– Subvencionar la fiança dels lloguers a través del programa de la Borsa de Mediació. Aquest ajut està destinat a aquelles persones físiques, arrendatàries i titulars d’un habitatge de lloguer d’habitatge habitual subscrit durant l’any 2014 mitjançant la Borsa de Mediació.

Deixa un comentari