Publicat el 18/11/2016

Es seleccionaran 20 joves del Maresme, d´entre 16 i 29 anys. Des del Servei d´emprenedoria comarcal se´ls formarà, se´ls assessorarà individualment i se´ls acompanyarà en tot el procés. Les persones interessades s´han d´inscriure en un formulari que es troba al web del Consell Comarcal, on es publica la notícia d’aquesta activitat.

D’altra banda, l´1 de desembre es farà una sessió informativa i el 13 de desembre començarà el projecte.
Com el seu nom indica, el projecte “Joves per emprendre” té per objectiu formar i donar suport a joves de menys de 30 anys per tal que les seves idees i visions de negoci puguin esdevenir projectes empresarials reals.

Es tracta d’un programa formatiu en el qual podran participar 20 joves. És requisit indispensable que estiguin inscrits en Garantia Juvenil.

Les persones seleccionades rebran formació i assessorament personal en sessions que es realitzaran al Maresme Centre de Negocis, l´espai del Consell Comarcal destinat a desenvolupar idees empresarials.

Està previst que el programa comenci el 13 de desembre i es divideix en dues fases.  La primera està destinada a  formació grupal. Es treballaran aquelles temàtiques bàsiques per iniciar un negoci com poden ser: la estratègia i la definició del model de negoci, les passes necessàries per constituir una empresa, el mercat (clients, la competència, proveïdors, etc…), l’equip necessari per engegar el negoci, aspectes legals a tenir en compte per constituir la empresa, màrqueting, xarxes socials, etc…

La segona  fase del programa se centrarà en cada projecte empresarial. Durant 40 hores els seleccionats gaudiran d’acompanyament empresarial d´un expert en matèria de model de negoci, finançament, internacionalització i creació d’empresa.

Els detalls concrets es donaran a la sessió informativa que es farà al Consell Comarcal del Maresme l´1 de desembre a les 9’30h.

Deixa un comentari