Publicat el 24/10/2016

El projecte “Benvinguts a pagès” va obrir les portes a una nova modalitat de turisme que aporta noves experiències al visitant i dóna l´oportunitat al productor a explicar directament al potencial client els beneficis i la qualitat del seu producte.

El Consell Comarcal considera que el Maresme té un gran potencial en aquest tema i, per això, ofereix formació a les empreses agràries i als artesans alimentaris que estiguin interessats en incorporar el vessant turístic al seu negoci.

Les empreses que estiguin interessades, poden assistir a la sessió informativa que tindrà lloc el dijous, 3 de novembre, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.

Josep Maria Pey, CEO d´El Generador, explicarà en què consisteix l´anomenat “turisme industrial”  o de visites a empreses en actiu; els beneficis que aquestes visites aporten als productors i empreses que obren les seves portes; les noves tendències turístiques com a oportunitat de màrqueting….

La conferència anirà seguida d´una taula rodona on empresaris i productors que ja han incorporat el vessant turístic al seu negoci, explicaran la seva experiència.

Aquest acte, que es farà a les de 15.30h, és obert i gratuït, però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Productes de la Terra Maresme (elisabeth.bofill@ccmaresme.cat).

A banda d´aquesta sessió informativa, el Consell Comarcal ha programat un curs específic adreçat a productors i artesans alimentaris del Maresme per ajudar-los a preparar el seu negoci per ser visitable.

Acte: reunió informativa
Dia: dijous 3 de novembre
Hora: a les 15,30 h.Consell Comarcal d Maresme, Plaça Miquel Biada,1 – http://www.ccmaresme.cat/
Cal inscripció prèvia, enviant correu electrònic a: elisabeth.bofill@ccmaresme.cat, Productes de la Terra Maresme

Deixa un comentari