Publicat el 21/07/2015

Després de posar en marxa la campanya d´estiu dels Xurripunts que va arrencar el passat 1 de juliol, la Regidoria de Comerç i el teixit comercial i empresarial del municipi ja tenen a punt la propera cita festiva, la Fira-Festa d´Estiu, que tindrà lloc el proper 25 de juliol al parc de Can Boada.
Els comerciants i restauradors locals van encetar la temporada d´estiu amb la campanya dels Xurripunts, regalant als seus clients un val bescanviable per cada compra o consumició. Amb de 10 vals -de 10 establiments diferents- es podrà obtenir un regal molt actual i pràctic, consistent en un pal de selfie amb botó disparador al mànec. El lliurament de vals s´allargarà fins al proper 25 de juliol.
Però mentre, l´Ajuntament i els comerciants treballen per enllestir la Fira-Festa d´Estiu 2015, on a més de canviar els Xurripunts, podreu trobar expositors d´alimentació, artesania, moda, complements, plantes…
També hi hauran activitats complementàries per a tots els públics i totes les edats: ludoteca, inflables, pista americana, tallers, desfilada de moda, animació i música en viu, zona de bar i restauració amb taules a la fresca…
La Fira-Festa d´enguany tornarà a acollir per segon any consecutiu un espai dedicat a les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet, on trobareu una exposició de tomàquets conreats al municipi, parades de venda de tomàquets i tomaqueres i informació sobre les jornades.
http://www.svmontalt.cat/

Deixa un comentari