Publicat el 24/11/2014

El Club Nàutic el Balís de Llavaneres organitza un concurs fotogràfic a través d´Instagram. Per participar-hi, hi ha temps fins el 8 de desembre.
Els premis són un bateig de submarinisme, un esmorzar de forquilla a la terrassa del club o una ampliació de la fotografia guanyadora.
L´unic requeriment per prendre part en el concurs és seguir el CN el Balís a Instagram i fer servir l´etiqueta #BanderaBlavaBalís.
El Balís és un dels ports del litoral català que gaudeix de la distinció bandera blava i en el marc de les activitats d’educació mediambiental, el club ha decidit llençar un concurs per Instagram, l’aplicació mòbil per compartir fotografies, a través del
perfil@cnelbalis.
El concurs té com a objectiu promoure actituds a favor de la conservació del medi ambient, tot identificant imatges del port, el litoral llavanerenc i de la flora i la fauna del nostre entorn que ens mostrin la importància de la preservació d’espais i l’educació en el medi ambient.
Podeu trobar les bases del concurs clicant:
http://www.cnelbalis.com/files/docs/2111145314concurs_instagram.pdf

Teniu temps fins el 8 de desembre de 2014 per seguir el Balís a Instagram i etiquetar les vostres imatges amb el hashtag #BanderaBlavaBalís. Les 3 millors fotografies tindran premi!!

Deixa un comentari