Publicat el 21/07/2015

El CN Mataró acaba de donar un important pas endavant amb la posada en marxa d’un projecte que té com a objectiu reduir de manera molt notable les seves emissions de CO 2 a l’atmosfera – fins a 1030 tones l’any – a partir de la instal·lació d’una caldera d’aigua calenta alimentada de biomassa.
D’aquesta manera la utilització de gas natural es podrà veure substituïda per aquest altre combustible renovable.
L’aposta per la biomassa comporta tot un seguit d’avantatges tant per la pròpia empresa com pel seu entorn.  A més de reduir de manera molt notòria les emissions que contribueixen a la creació de l’efecte hivernacle, permet donar sortida al gran excedent de biomassa dels nostres boscos. De la mateixa manera, es fomenta la creació d’ocupació local.
La plataforma de finançament col·lectiu ECrowd! acull aquest nou projecte pel que resultarà necessari recaptar 400.000 euros. La inversió en el mateix suposarà pels estalviadors un interès del 6’5 %.
L’empresa Energrup Bio-renovables SL serà l’encarregada  de l’execució de les obres així com el manteniment i subministrament de la instal·lació, cobrant els seus serveis a partir de la facturació de l’energia neta consumida.

Deixa un comentari