Publicat el 30/09/2021

El passat cap de setmana es van jugar arreu de Catalunya més de 40 finals en la cloenda de la Lliga Catalana Juvenil de Tennis, una competició per Equips en la que han participat gairebé 1.000 Clubs de Tennis arreu del nostre territori

Cada Club competeix al llarg de tot l’any amb diferents Equips, en funció de la categoria per la qual pot tenir representació: benjamins, alevins, infantils, cadets i júniors, segons l’edat de cada jugador, tant masculins com femenins.

El Club de Tennis Cabrils s’ha proclamat campió en dues de les Categories:
l’Equip Aleví masculí de la divisió 3 i l’Equip Júnior masculí de la divisió 1, posant de manifest la bona feina que s’està fent des de la mateixa Escola de Competició del Club, MBA Tennis Academy, dirigida pels exjugadors de tennis professionals David de Miguel, Jordi Burillo i Tino Anda.

L’Equip Júnior masculí del Club de Tennis Cabrils ha superat a casa al CT Barcino per 3-1, abrigallats per familiars i l’afició del Club en la tarda de diumenge.

D’altra banda, l’Equip Aleví masculí del Cabrils s’ha imposat per 2-3 en la seva Final al CT El Espirals de Pallejà, que els rebia en les seves instal·lacions. Una eliminatòria més ajustada que s’ha decidit amb el partit de dobles i un súper tie-break, sota les llums dels focus.

Un èxit doble tant per al Club Tennis Cabrils i la MBA Tennis Academy com a responsable del nivell de jocs de tots els joves jugadors, com també per la nostra vila de Cabrils que veu com el seu nom segueix estretament lligat al tennis de competició i en especial a la zona del Maresme.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Cabrils

 

Deixa un comentari