Publicat el 13/12/2020

La programació s’ha adaptat a les restriccions sanitàries actuals i està subjecte a l’evolució de la pandèmia

Després que els Reis d’Orient van confirmar la seva arribada al poble a través d’aquest vídeo:
https://www.youtube.com/watch?v=22tJlW1QEpk&feature=emb_title, la Regidoria de Cultura ha donat a conèixer les activitats de Nadal a Teià.
Per això n’ha distribuït díptics a comerços i equipaments públics, i ha creat un espai específic al web municipal que podeu visitar en aquest enllaç: http://www.teia.cat/nadal2020

La programació s’ha adaptat a les restriccions sanitàries actuals i està subjecte a l’evolució de la pandèmia. A grans trets, s’hi combinen les activitats tradicionals pròpies d’aquestes dates amb una aposta inequívoca per les arts escèniques de la mà de la Societat la Flor de la Palma en què destaca l’aposta pels talents joves.
El cicle de Nadal també ofereix l’oportunitat de recuperar una de les actuacions previstes per a la Festa Major i que finalment es va haver de suspendre a causa de la Covid-19. Es tracta del concert de pop i folk que el 30 de desembre oferirà el duet Ginestà al teatre de La Palma.
Les entrades costen 3 euros i l’aforament és limitat amb cadires numerades, per la qual cosa podeu adquirir-les de forma anticipada.

Teatre La Palma
El local històric de La Palma esdevé un dels epicentres de les activitats de Nadal.
19, 20 i 26 de desembre es representarà  Feliç Diwali, una comèdia d’embolics amb llibret de Xavi Morató sobre el món de les startups i amb Sergi Torné, Clàudia Cano, Laia Duch i Marc Panal a l’escenari.
El preu de les entrades és de 5 euros per als socis de l’entitat i de 8 euros per al públic en general.
Podeu reservar-les per WhatsApp al 665994083 i per correu electrònic a entradesflordelapalma@gmail.com, o bé comprar-les a taquilla una hora abans de la funció.

La Regidoria de Cultura també ha programat dos espectacles destinats al públic familiar, a La Palma:
El 28 de desembre s’hi farà una paròdia operística sobre els tres tenors, a càrrec de la Companyia Illuminati de clowns i cantants, i
El 3 de gener s’hi representarà l’espectacle de titelles Adéu, Peter Pan, a càrrec de la Companyia Festuc Teatre. Les entrades costen 3 euros i podeu adquirir-les clicant entradesflordelapalma@gmail.com

Biblioteca Can Llaurador
Aquestes festes, a Can Llaurador oferirà l’hora del conte per a infants a partir de 3 anys.
Es tracta de Contes d’hivern per no passar fred: es tracta d’El Crit de la Mona, el 22 de desembre, ales 18 hores, a càrrec d’Almudena Herrera.
L’aforament és limitat i cal trucar abans al 93 555 01 04 o enviar un correu a b.teia@diba.cat

Pessebre artístic
El grup de pessebristes de Teià han presentat al públic el pessebre artístic d’enguany, que es podrà visitar fins al 17 de gener a La Unió: de dilluns a divendres de 18 a 20.30h i els caps de setmana i festius de 12 a 14h i de 18 a 20.30h. Els aficionats a la imatge hi trobaran mil detalls que els cridaran l’atenció per participar en el concurs de fotografia.

Cap d’any
La mitjanit del 31 de desembre, Teià acomiadarà l’any 2020 i donarà la benvinguda al 2021 amb un esclat de petards i focs artificials des de dos indrets diferents perquè es vegin des del màxim de llocs possibles, sense moure’s de casa.

Visita reial
Els patges de Ses Majestats es distribuiran per diversos punts del municipi per recollir les cartes per als Reis Mags: el 2 de gener seran a la plaça de la Cooperativa, el dia 3 a la plaça del Mil·lenari i el dia 4 al parc de Vallbellida.

Com de costum, també hi deixaran una bústia reial per a qui vulgui anar d’incògnit i, com a novetat, el 4 de gener els nens i nenes que ho desitgin podran parlar directament amb Melcior, Gaspar i Baltasar per videotrucada. Per fer-ho possible, només cal que els pares o mares enviïn un correu electrònic a festes@teia.cat

Durant els mateixos dies, a La Unió, els ajudants dels Reis instal·laran la seva fàbrica de les joguines per tenir-les totes a punt el 5 de gener. Per raons de seguretat, només es podrà veure des de l’exterior, a través dels finestrals.

Finalment, el dia 5, a partir de les 17h, els Reis d’Orient passejaran amb les seves flamants carrosses per tot el poble per saludar els infants, ja que el coronavirus no permet les aglomeracions. Enguany, els Reis tampoc podran llençar caramels, però de regals no en faltaran. Per això, un cop vistos i saludats, corrents cap a dormir, que els hem de deixar temps per treballar tota la nit.
Les persones que ho vulguin, per causa justificada, podran concertar una breu trobada amb els Reis a casa seva a través del correu info@esplaiitacateia.org

Deixa un comentari