Publicat el 05/02/2014

La temporada d’enguany consta de 4 espectacles: 2 dels quals de joves autors que formen part d’una nova generació de dramaturgs i els altres 2 coincideixen en utilitzar un llenguatge experimental i treballar amb els objectes. L’espai de Can Gassol acull espectacles de petit format que han evolucionat i han crescut gràcies a la bona acollida que han tingut entre el públic.
El cicle començarà, aquest diumenge, amb ‘Flors carnívores’, un espectacle d´Anna Maria Ricart i dirigit per Marc Chornet que compta amb l’actriu mataronina Clara de Ramon entre el seu repartiment.
Dissabte 15 de març es podrà veure ‘Red Pontiac’ una comèdia àcida de Pere Riera interpretada per Míriam Iscla i Cristina Cervià.
Diumenge 23 de març serà el torn de l’experimentació gràcies a la companyia Ponten Pie que el desembre de 2012 ja va ser a Can Gassol experimentant amb el públic el seu nou treball, ‘Ârtica’. En grups reduïts i durant 45 minuts, els espectadors accediran a l’interior d’una casa vella de fusta, on són rebuts per uns personatges silenciosos que els ofereixen escalf i podran conèixer històries sorprenents.
Una altra proposta original, ‘Insomni’ de Xavier Bobés, tancarà el cicle diumenge 27 d’abril. Aquest és un espectacle de teatre d’objectes que aprofundeix en l’expressivitat poètica dels objectes quotidians.

Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques de Mataró
Plaça de la Pepa Maca, 15 –
cultura@ajmataro.cat
www.mataro.cat

Deixa un comentari