Publicat el 08/07/2014

S´hi oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com a les persones disposades a fer-se´n càrrec i donar-li continuïtat als projectes deixats de banda per altres. L´objectiu de la Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d´empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d´ocupació al municipi.
El dimarts 8 de juliol, l´auditori del Centre d´Empreses Casa del Marquès va acollir la presentació d´aquest programa i de la incorporació de l´Ajuntament del Masnou.
La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar, fa més d´un any i mig, un acord de col·laboració per difondre i estendre el programa Reempresa a la província de Barcelona com un model d´emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.
Precisament, la Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de la Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament del Masnou mostra la voluntat de les administracions de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat, com informa el propi consistori.

Deixa un comentari