Publicat el 18/02/2022

Aquesta pilona s’instal·larà a l’encreuament entre els carrers Bernat de Riudemeia i Barcelona per reforçar la regulació de la mobilitat

 

 

A partir del mes de març entrarà en funcionament una pilona automàtica de regulació del pas de vehicles a l’encreuament entre els carrers Bernat de Riudemeia i Barcelona, per tal de consolidar la regulació horària de l’illa de vianants a l’entorn de la plaça Nova, carrer Gran i plaça de Vendre.
La propera setmana està previst que s’iniciïn els treballs d’instal·lació d’aquesta segona pilona – que se sumarà a l’existent a l’avinguda Puig i Cadafalch amb Jacint Verdaguer – , i que reforçarà la senyalització vertical existent des de l’any passat quan es va ampliar l’area reservada als vianants al tram del carrer Bernat de Riudemeia amb la plaça Nova.

La pilona s’activarà en les franges horàries en què funciona l’illa de vianants:

  • Dies feiners de 4 de la tarda a mitjanit
  • Dies festius les 24 hores

L’accés es limitarà exclusivament a urgències i vehicles de serveis i seguretat, així com aquells veïns i veïnes, propietaris o llogaters dels trams de carrer que conformen l’illa de vianants que, per circumstàncies especials o necessitat, requereixin accedir amb vehicle a la zona.
L’Ajuntament d’Argentona facilitarà en aquests casos un comandament per poder regular el pas per aquest punt on s’hi instal·larà la pilona.

L’illa de vianants és una iniciativa que ha permès pacificar aquesta zona del centre urbà, alhora que ha ampliat els espais per a la trobada, la relació i l’esbarjo de la ciutadania, afavorint també al sector comercial i la restauració.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

 

 

Deixa un comentari