Publicat el 29/05/2016

El centre comercial Carrefour Cabrera de Mar ha celebrat la reinauguració de les seves instal·lacions després d´una completa remodelació, en un acte al qual ha assistit l´alcalde la localitat, Jordi Mir i Boix.

L´edil ha subratllat davant dels assistents que “Per a Cabrera, Carrefour és una empresa estratègica des dels inicis, que ens ajuda a dinamitzar el sector comercial a la regió y atrau a moltes persones més enllà del nostre municipi. En aquest sentit, felicitar a Carrefour per reinaugurar aquest establiment; sou una empresa que innova en un sector molt competitiu.”

La cita ha congregat nombrosos representants de la societat local, entre els quals hi havia proveïdors i productors catalans, membres d´ONG i altres organitzacions socials i culturals, així com el conjunt d´operadors del centre.

La remodelació realitzada per Carrefour Property i Carmila, que ha generat 56 llocs de treball durant la fase d´obres, ha suposat una renovació integral i importants canvis en la imatge global del centre, amb modificacions estètiques i millores en els serveis que fan més còmoda i atractiva l´experiència de visita dels seus clients. 

Els visitants del centre comercial Carrefour Cabrera de Mar ja poden gaudir de tots aquests serveis i instal·lacions renovats, així com d´un nou mobiliari, zones d´estada, àrees de jocs per a la mainada i espais més accessibles per a atendre les necessitats de tots els veïns i veïnes de la ciutat.

Carrefour Property s´ha responsabilitzat de la direcció de les obres, tasca per a la qual ha contractat els serveis de l´estudi d´arquitectes B+R Arquitectos.

A aquestes reformes cal afegir el reposicionament comercial del centre, que ha reforçat la seva oferta amb l´arribada de Bedland, Joya & Diseño, Floristeria Bloemen, Equivalenza, etc., operadors de gran èxit que han rebut una excel·lent acollida per part dels clients.

Inaugurat l´any 1980, el centre comercial Carrefour Cabrera de Mar disposa d´un hipermercat Carrefour i una àmplia galeria distribuïda en 29 botigues, on trobem operadors com ara Décimas, Movistar, Vodafone, Orange, +Visión, McDonalds, Aki i Brico Depôt. El centre és propietat de Carmila i Carrefour Property.

Sobre Carrefour
Carrefour és el distribuïdor líder a Europa i el segon grup de distribució a nivell mundial. A Espanya gestiona 173 hipermercats, 112 supermercats Carrefour Market, 447 supermercats Carrefour Express i la seva botiga en línia Carrefour.es.

Deixa un comentari