Publicat el 18/05/2021

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el Centre Cívic Lluís Jover (c. Lluís Jover, 22) com a punt de la campanya de vacunació contra la covid-19

La cessió temporal de l’espai respon a la demanda de Salut als ajuntaments per accelerar la vacunació de la covid-19 i descongestionar els centres d’atenció primària.

La vacunació al Centre Cívic Lluís Jover ha començat a funcionar el dimarts 18 de maig en el següent horari: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

S’haurà d’anar amb cita prèvia seguint el protocol de Salut.
La cita prèvia cal demanar-la al web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat
La disponibilitat de les cites de vacunació està relacionada amb el nombre de vacunes existents, segons el col·lectiu poblacional al qual es pertany i estigui convocat per Salut.
Si els horaris i els dies ja estan complets, la recomanació és tornar a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Pel que fa a l’aparcament, el lloc més proper per estacionar de manera gratuïta per a les persones que es desplacin en cotxe és el solar de Can Vives, situat entre el cementiri municipal i el carrer de la Marina.

 

 

Deixa un comentari