Publicat el 26/10/2020

Els dies de vacunació seran el 29 d’octubre i el 5 i 12 de novembre de 9 a 11h del matí

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, com ara personal sanitari, gent gran o dones embarassades.

Vacunar-se contra la grip és vital per reduir la transmissió de la malaltia i facilitar, alhora, la lluita contra la COVID-19
El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d’octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d’aquest període) i el seu efecte dura un any.
Enguany, per evitar aglomeracions i garantir la seguretat de tots i totes, no es realitzarà als centres d’atenció primària (CAP), sinó a uns punts de vacunació habilitats en equipaments municipals.
En el cas de Cabrils, les vacunes contra la grip es faran els dijous:
29 d’octubre i 5 i 12 de novembre de 9 a 11h del matí al Centre Cívic La Fàbrica. 

Per assistir-hi cal demanar cita prèvia trucant al 93 750 94 98 de dilluns a divendres de 9 a 14h. Caldrà identificar-se amb el Codi d’Identificació Personal (CIP) de la targeta sanitària.

 

Deixa un comentari