Publicat el 24/02/2016

El Cau de Pinedaha muntat l´equip ´K1 Racing Team´ que participarà a l´Unidesert, un raid solidari pel desert del Sàhara, obert només a equips universitaris.  Dos joves del Cau de Pineda, en Pau Martí i l´Anna Bruguera participaran en aquesta aventura i faran 2.500 quilòmetres pel Marroc i 2000 quilòmetres més per anar i tornar d´Algeciras.

El cotxe del ´K1 Racing Team´ té més de 20 anys, 1300 centímetres cúbics, i preparat per córrer pel desert i s´ha restaurat de dalt abaix ja que estava abandonat i s´ha reparat completament.
Els equips que participen a l´Unidesert porten material escolar i sanitari.
No es puntua la velocitat, sinó el treball en equip, i qui fa menys quilòmetres per cobrir les sis etapes de desert. És el primer cop que el Cau de Pineda munta un equip per aquesta aventura.

Tant en Pau com l´Anna han explicat que – ha estat un projecte molt engrescador que s´està preparant des de fa un any-.  La preparació del cotxe i tots els canvis que han estat necessaris els han fet ells mateixos. També han explicat que amb aquest projecte –volen posar en pràctica els valors escoltes que han après al Cau de Pineda-. També han fet una recollida de material escolar entre els infants de Pineda i s´han aconseguit 160 quilos que viatjaran cap a les escoles del desert. Ja es va fer una presentació oficial del ´K1 Racing Team´ on tothom va poder veure el cotxe. 

El K1 Ràcing Team marxa el divendres 26 de febrer i tornarà el 7 de març. 

L´equip pinedenc té diversos patrocinadors i empreses col.laboradores, així com el mateix Ajuntament de Pineda.  http://caudepineda.wix.com/unidesert – https://www.facebook.com/k1racingteam/?fref=ts

Deixa un comentari