Publicat el 10/02/2022

El Carnaval de Vilassar de Dalt  recupera la rua i el concurs de truites

 

La darrera setmana de febrer, Vilassar de Dalt recuperarà la disbauxa del Carnaval als carrers, després que l’any passat s’hagués de celebrar de manera virtual


Les celebracions del Carnaval 2022 a Vilassar de Dalt començaran amb el Concurs de Truites el 24 de febrer, Dijous Gras.
L’Estrella acollirà, un any més, aquest concurs de cuina en què els vilassarencs i vilassarenques podran demostrar les seves habilitats a l’hora d’elaborar la millor truita de l’any.
Els equips podran estar formats per un màxim de dues persones i caldrà que formalitzin la inscripció abans del 21 de febrer.

El Concurs de truites se celebrarà el dijous, 24 de febrer a les 20.00 h.
Els equips disposaran d’un màxim de 30 minuts per cuinar la seva truita. Transcorregut aquest temps i després de l’avís del jurat, hauran d’apagar el fogó i retirar-se del seu lloc de treball.
Cada equip podrà fer només una sola truita i és obligatori que la truita incorpori algun component sòlid per barrejar amb els ous. Tot seguit, el jurat tastarà les diferents truites i farà públic el seu veredicte.

El diumenge 27 al matí serà el moment de les disfresses i la festa al carrer.
La Rua de Carnaval 2022 sortirà de Les Escoles a les 11.00 h. i passarà pels carrers Ignasi Bufalà, Manuel Moreno, Anselm Clavé, Nou, Mestra Viladrosa, Àngel Guimerà i acabarà a la Plaça de la Vila on s’anunciarà el veredicte del concurs de disfresses.
Aquest any hi haurà 4 premis de 150 €: a la millor disfressa individual o parella, a la comparsa més original, a la comparsa amb millor vestuari i a la comparsa amb millor animació.

Les inscripcions per la Rua es podran formalitzar fins al 23 de febrer presentant una instància amb les dades de la comparsa a través de la Seu electrònica.

Podreu consultar les bases del Concurs de truites i de la Rua de Carnaval properament en aquest web: http://www.vilassar.cat/media/repository//import/documents/news/BasesParticipacioRuaCarnestoltes_2020_v2.pdf

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari