Publicat el 02/12/2021

L’horari serà de 9 a 14h i poden vacunar-se les persones assignades al CAP Ocata i al Consultori Local Teià

L’equip d’atenció primària del CAP Ocata ha organitzat una jornada de vacunació contra la COVID-19 al mateix centre sanitari el proper dissabte 4 de desembre, de 9 a 14h.
Tot i que no és necessari demanar cita, totes les persones que ho prefereixin poden reservar hora a través del web http://vacunacovidsalut.cat/.

Aquesta acció vacunal va dirigida a la població assignada al CAP Ocata i al Consultori Local Teià. S’administraran tant primeres com segones dosis a població de més de 12 anys, així com la dosi de reforç per als dos grups de població següents:
. Persones de 60 anys o més que hagin rebut la segona dosi de la vacuna fa sis mesos o més.
. Persones de qualsevol edat que fa tres mesos o més que hagin rebut la vacuna del laboratori J&J/Janssen.

L’Institut Català de la Salut al Maresme
A l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.
En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d’1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Ç
Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.
Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

Més informacióhttp://primaria.icsmetropolitananord.cat i a les xarxes socials twitter.com/apicsmetronord i facebook.com/apicsmetronord

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

 

Deixa un comentari