Publicat el 14/04/2021

A l’espai cedit per l’Ajuntament, s’hi vacunaran diàriament unes 240 persones

El CAP és l’encarregat de fer les citacions. És molt important que la gent no hi truqui, ni hi vagi a consultar quan s’ha de vacunar. Quan els toqui ja els avisaran.
La Fàbrica Llobet-Guri ha obert les portes per acollir les vacunacions contra la Covid-19, tal i com van acordar l’Ajuntament i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.
Les persones de 79 anys són les primeres en rebre la primera dosis, que correspon a la vacuna Pfizer. Un cop es vacuni aquest sector de la població, es començarà a vacunar a la gent de 78 anys, i s’anirà baixant de manera progressiva. La previsió és vacunar entre 240 i 250 persones per dia; aquesta dada la marcarà la disponibilitat de les vacunes.

Salut insisteix en la importància de no col·lapsar els centres d’atenció primària. Per això es demana que no es truqui i que de cap manera, les persones  acudeixin als centres per consultar quan s’han d’anar a vacunar. El protocol estableix que des de Salut es citarà a les persones que s’hagin de vacunar indicant el dia i  l’hora.

L’espai compta amb un circuit d’entrades i sortides i amb una senyalització per indicar els punts de vacunació, de tal manera que s’eviten les col·lisions de persones que entren i surten del recinte. L’horari és de dimarts a divendres, de les 10.00 h a les 20.00 h.

 

Deixa un comentari