Publicat el 08/06/2015

Aquest passat cap de setmana dies 6 i 7 de juny es va celebrar a Granollers el Campionat de Barcelona Infantil Nacional i Infantil B amb una participació de gran nivell on la nostra patinadora SANDRA NÚÑEZ va aconseguit la primera posició del campionat en la categoria femenina i JORDI ANFRUNS va quedar en segona posició en la categoria masculina.
A més a més tots dos patinadors han quedat automàticament classificats pel proper Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 11 i 12 de juliol a Tremp (Lleida) on els hi acompanyaran també les nostres patinadores Desirée González i Sara Fernández que han aconseguit la cinquena i sisena posició d’aquest campionat de Barcelona.
Per altre banda, una representació del Patinatge Artístic Mataró s’ha desplaçat a la localitat italiana de Trieste per participar al Trofeu Intenacional Sedmak Bressan amb la participació de patinadors i patinadores d’Argentina, Xile, Croàcia, Dinamarca, França, Itàlia, Eslovènia i Espanya. Laura Quintero ha quedat classificada en tercera posició a la categoria Cadet Femení i Pol Torres primer classificat a la categoria Cadet Masculí.
http://www.patinatgeartisticmataro.com/

Deixa un comentari