Publicat el 07/03/2014

Diumenge 9 de març, a les Pistes del Màgic Badalona, prop de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de tot Catalunya i Andorra competiran en el Campionat de Catalunya de bàsquet.
El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives més populars que Special Olympics – ACELL promouen per a les persones amb discapacitat intel·lectual.
L’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual té aquest diumenge una nova cita, el Campionat de Catalunya de bàsquet. Prop de 500 jugadors de 35 clubs de tot Catalunya i Andorra competiran entre si durant tot el dia a les pistes del Centre Comercial Màgic de Badalona, cedides pel FIATC Joventut.
El campionat comptarà amb la competició d’equips, però també amb les proves individuals adaptades per a tots els nostres esportistes. Els clubs participants provenen del Maresme, La Selva, Vallès Occidental, Baix Camp, La Noguera, Vallès Oriental, Osona, Alt Empordà, Ripollès, Baix Llobregat, l’Urgell, Pla d’Urgell, Garraf, l’Alt Camp, Tarragonès, Barcelonès i Andorra.
El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel∙lectual més gran del món, i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel∙lectual).


Campionat de Catalunya de bàsquet
Dia:
9 de març 2014.
Lloc: pistes del Centre Comercial Màgic de Badalona. (Av. Salvador Espriu, 2A, Badalona)
Hora: Jornada matí: 10h a 14h. Jornada de tarda: 15h a 18h.
Acte protocol∙lari i entrega de trofeus: 18h.

Deixa un comentari