Publicat el 06/05/2015

La proposta comença dijous 7 de maig i s’allargarà fins diumenge 10 de maig. Comptarà amb una atractiva oferta d’embarcacions d’ocasió i incorpora serveis i propostes lúdiques i esportives per aquesta ocasió.
La fira, que és d’entrada gratuïta, comptarà amb la participació de vàries entitats i empreses de la zona, com nou empreses nàutiques, set restaurants, immobiliàries i botigues, entre altres.
La Fira Nàutica i Gastronòmica d’El Balís incorpora enguany una variada oferta d’activitats que van més enllà de la tradicional oferta d’embarcacions d’ocasió. D’aquesta manera, al llarg dels quatre dies de la Fira, els pantalans del club acolliran activitats esportives, com la pràctica de la vela lleugera i el PàdelSurf o un camp de pràctiques de golf a la bocana del port; una variada i econòmica oferta gastronòmica amb tapes i platillos a tres euros; mercat durant quatre dies; activitats infantils amb tallers de nusos mariners i de conscienciació sobre la importància de la cura del medi ambient i una desfilada de moda, entre d’altres.
A més, hi haurà una zona on es podrà comprar i vendre material nàutic de segona mà.
Per tal de disposar de tota la informació i veure els horaris de les activitats, podeu consultar l’agenda de la Fira Nàutica i Gastronòmica d’El Balís a
www.cnelbalis.com/firanautica o podeu seguir el desenvolupament dels actes a facebook.com/firanauticabalis.

Deixa un comentari