Publicat el 20/12/2016

Una de les novetats destacades de l’actual programació “Fes Nadal a Badalona” és el Parc Esportiu de Nadal que a partir del proper dimarts 27 de desembre es posarà en marxa al Complex Esportiu Municipal Montigalà. Es tracta d’una activitat gratuïta i exclusiva per a infants que estarà dinamitzada per professionals de l’esport i del lleure. 
Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys i no cal inscripció prèvia. Es duran a terme activitats esportives molt diverses com tir amb arc, rocòdrom, bàdminton, hoquei, circuit de coordinació i agilitat, de psicomotricitat, croquet i bitlles catalanes. També hi haurà activitats recreatives com malabars, inflables, jocs de punteria, jocs tradicionals i populars, jocs de taula i tallers.

El Parc Esportiu funcionarà en les següents dates:

– Del 27 al 30 de desembre, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores
– Del 2 al 4 de gener, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores
– 5 de gener, de 10 a 13 hores

Les inscripcions es poden fer al mateix Complex Esportiu Municipal Montigalà (carrer Rossini, número 8) durant els horaris de funcionament del parc i emplenant el formulari d’inscripció que es pot descarregar a www.badalona.cat.

La regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha afirmat que “amb aquest Parc Esportiu de Nadal es vol donar protagonisme a una activitat de foment de l’esport, integrant i facilitant la pràctica esportiva als nens i nenes de la nostra ciutat”. “La nostra voluntat és oferir una alternativa a l’oferta esportiva municipal que s’ofereix durant el període lectiu i, sobretot, donar oportunitat a tots aquells nens i nenes de la nostra ciutat perquè puguin participar i gaudir d’una cultura esportiva de forma completament gratuïta”, ha afegit la regidora

Deixa un comentari