Publicat el 14/04/2015

El dissabte 25 d´abril tindrà lloc la segona edició de la Festa dels Racons, un itinerari d´arts escèniques pels carrers de Tiana. Després d’un llarg període de finançament que ha passat per la venda de bosses de cotó i la participació de diverses entitats del poble, la festa ha estat possible un any més


La Festa dels Racons comptarà amb propostes multidisciplinàries que inclouran música, teatre, màgia, dansa, poesia i performance. Les actuacions es faran a diversos racons del poble com ara jardins, balcons, places i parcs.


L´itinerari està organitzat com un recorregut marcat que començarà a l’antic parc del Tramvia i que el públic anirà seguint amb un guia que els acompanyarà.


L´objectiu principal de la Festa és descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual per apropar-les a nous públics. Amb això es vol trencar amb la tradicional frontera entre l´artista i l´espectador oferint una experiència d´intimitat i de naturalitat en relació a les arts.
Tots els espectacles seran gratuïts i aptes per a qualsevol persona.


Les diferents propostes que s´hi presenten tindran una durada d´entre 5 i 10 minuts i mostraran diversos tipus d´arts entre els quals trobarem espectacles de dansa, teatre, màgia, música, performance i poesia.


Dins de la programació d’aquesta edició hi trobem la poetessa Mireia Calafell, el grup de música Ljubliana & tha seawolf, el DJ Lluc Navarro, la maga Joana Rhein, l’actiu Alba Valldaura, la ballarina Elena Lalucat, la trompetista Marina Latorraca, la cia Los Automecánicos, el grup vocal Quartet Mèlt i el grup de vents Bandabòlit.


 


Festa dels Racons

Itinerari d´arts escèniques al carrer


Dissabte 25 d´abril


Primer passi: 16.30 hores


Segon passi:  17.00 hores


Tercer passi:  17.30 hores


Quart passi:   18.00 hores


L´itinerari començarà a l’Antic Parc del Tramvia de Tiana

Deixa un comentari