Publicat el 08/09/2014

 Els propers 20 i 21 de setembre la UEC us proposa descobrir la Cerdanya francesa, en concret el Parc Natural dels Pirineus Orientals, pernoctant bé a Saillagousa o bé a Eina. Després de descobrir la vall d’Eina, declarada d’interès natural i reserva botànica per la seva diversitat de flora, després de les diferents  activitats, suats i cansats, es podrà anar als banys de Llo.
ACTIVITATS
Activitats de dissabte 6:
– En BTT: ruta pels voltants de Llo apte per a tothom. Es pot anar fins a Planes, d’uns 12 km.
– Escalada: diferents vies d’escalada a Llo. Nusos, seguretat i ràpels. Vies de IV i V per a que els no iniciats ho provin.
– A peu: Sortida del poble d’Eina  i anar pujant per la vall fins al Pla de la Beguda on es farà una parada per a descansar. Els i les més valentes, podran pujar fins al Coll de Núria (2683m) i anar fins al Pic d’Eina (2786m) o la Torre d’Eina. Desnivell: 700m fins al Pla de la Beguda o 1180m, si es fa cim – 3h fins al Pla i unes 4h fins al cim, sense parades.


Activitats de diumenge 7:
– BTT:
Itinerari circular des d’Eina, La Cabanasa, Bolquere, Targasona, Llívia, Puigcerdà, Osseja i  Eina. 65 km – 6h
– Escalada: Via Ferrada de Llo o bé, més vies d’escalada a Llo.
– A peu: Es farà una ruta circular, senzilla pels voltants de Llo. S’anirà a veure les Gorges del Segre, es visitaran  les runes de l’ermita de St Feliu i es podran refrescar a les aigües del riu Segre. Apte per a tothom. Desnivell: 240m, 6 km aprox., 3h sense parades.
On dormir:Hi han dues opcions. Llogar la Gite de Cal Pai (té una capacitat de 23 places repartides en 6 habitacions i són 23€ per persona/nit amb cuina equipada, sala d’estar amb xemeneia, …) o bé al càmping de Sallaigouse Le Cerdans (amb mobil homes, i area de tendes – 14€ dues persones i cotxe-, area per AC, 15€ i 2 persones. Amb area de picnic, barbacoes, bar, …)
Què cal portar:
Pels que vagin a peu:
trekineres, motxilla, pals per caminar,…
Pels que escalin: arnes, casc, peus de gat. Si es disposa: cordinos, cintes planes, corda, gri-gri, …
Pels que vagin en bicicleta: culotte, casc, càmara, kit per reparar punxades …
I per a tots: crema solar, paravents, gorra/barret, ganyips per a picar, cantimplora o camelback i banyador.
Organitza: Seccions BTT i Muntanya
Reunió informativa: dimecres 10 a les 20.30 al local social de la UEC de Mataró, C/ Nou 29. – 93 796 14 30 http://www.uecmataro.org/uecmataro@telefonica.net


**Recomanem fer-se l’assegurança de cap de setmana de la FEEC**
Socis/sòcies gratuït. No socis/sòcies 3 €, que es destinen a les activitats que organitza l’entitat. Els/les  vocals a càrrec de les sortides fan una activitat de voluntariat no remunerada.
Més Informació a:  http://www.tourisme-pyreneesorientales.com
www.gite-calpai.comwww.lecerdan.comhttp://www.bains-de-llo.com  http://www.randos-balades.nethttp://lloescalade.jimdo.com

Deixa un comentari