Publicat el 17/03/2015

El  30 de març a sortit a la venda el darrer treball musical del guitarrista Manuel Hernández, component del grup Algiva. Aquest doble CD titulat ´Tres Guitarras para el Autismo´ conté 33 cançons en què han participat més de 100 col·laboradors, entre ells locutors com Carlos Herrera o Justo Molinero, i cantants de la talla de Juan Magán, Vicente Castro “Parrita”, Manuel Ruíz ” Queco “, Las Soles o Sonia Priego” La Húngara “, entre molts d´altres. El mateix Jimmy Carter, expresident dels Estats Units, també ha col·laborat en la difusió d´aquest projecte a través de la Fundación Carter.
Aquest treball, editat per la companyia discogràfica Kasba Music, té una doble finalitat: d´una banda conscienciar i sensibilitzar la societat a través de la música dels problemes que pateixen les persones que conviuen dia a dia amb l´autisme i, d´altra banda , recaptar fons per a un total de 12 associacions i fundacions adscrites. Gran part dels drets d´autor i royalties d´aquest treball aniran destinats al suport dels diferents projectes de les entitats beneficiàries. El CD es pot adquirir a través d´aquestes associacions, per internet o en punts de venda habituals. També estarà disponible a les plataformes digitals.
Pàgina web del projecte:
www.tresguitarrasparaelautismo.com
Twitter: 3G4Autismo
Facebook: 3guitarrasparaelautismo
Entitats beneficiàries:
AMPA C.E.E Francesc Bellapart (Sabadell), Asdent (Asociación de la enfermedad de Dent) (Barcelona), Asociación síndrome de down Sevilla y provincia, Centro Seta, Autismo Toledo, Asociación autismo Córdoba, Fundación síndrome de down (Madrid), Fundación Adapta (Paterna), Fundación Aucavi (Madrid), Comunicart (Badalona), Viu autisme (Girona), Amics d´en Biel (Barcelona).

Deixa un comentari