Publicat el 13/10/2022

Durant tot el cap de setmana, a la Fira del Bosc, se celebraran més d’una trentena de propostes; entre elles, accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs

 

 

 

Després d’una darrera edició, la de l’any 2021, marcada i condicionada encara per la pandèmia de Covid-19, aquest 2022 la Fira del Bosc-Canyamars Medieval encara una nova cita lúdica ja en plena normalitat i amb més ganes que mai, amb les energies totalment renovades i amb un ambiciós programa de propostes per a tota la família.

Els dies 15 i 16 d’octubre totes aquelles persones que s’acostin al nucli de Canyamars podran gaudir d’una postal única i d’un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.

En aquest sentit, al Pla dels Bolets, l’Hort d’en Vicenç, la plaça de la Germandat, la plaça de l’Església, l’Església de Sant Esteve, la rectoria, el Pla del Molinot i el Pou de Glaç els assistents es trobaran un espectacle festiu i uns espais plenament engalanats per a l’ocasió.
Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran prendre part d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Compartiu la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc22. Tota la informació i el programa d’activitats també es pot consultar al web www.firadelbosc.cat.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Dosrius

Deixa un comentari