Publicat el 29/03/2022

El catàleg inclou tota la informació que poden necessitar els amants del ciclisme que visitin el Maresme: rutes, allotjaments, serveis especialitzats i recomanacions

 

 

El turisme esportiu té cada vegada més pes en el Maresme, en especial el cicloturisme,  i per tal de donar-li encara més protagonisme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un catàleg en el que hi té cabuda tot tipus de ciclisme.

La comarca és un territori idoni per la pràctica del ciclisme, ja que ofereix una gran varietat de paisatges i desnivells i una infinitat de vies i camins per recórrer amb bicicleta de carretera o BTT. Una gran oportunitat per gaudir del ciclisme amb un paisatge diferent a cada pedalada.
El catàleg reuneix propostes per a totes les edats i nivells que mouen l’afició del ciclisme, des de rutes per fer en bicicleta per l’àrea d’influència del Maresme fins a allotjaments i serveis especialitzats pels esportistes.
Dos municipis de la comarca, Calella i Santa Susanna, estan distingits amb el segell de turisme esportiu.

A més, al catàleg també s’hi pot trobar una selecció d’itineraris que conviden a pedalar immers en un entorn formidable, amb propostes per bicicleta de carretera, de passeig i de BTT, tant per professionals com per gaudir en família.
Al Maresme hi ha moltes carreteres per les que es pot rodar amb tranquil·litat, també es pot optar per la concorreguda N-II que travessa els municipis de la costa. Pels apassionats de la muntanya, el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina són ideals per la pràctica esportiva. I per una estona de pedalades entre amics o amb els més petits, els passejos marítims i les pistes forestals seran l’escenari perfecte.

A la comarca també s’hi poden trobar bike parks com La Poma, a Premià de Dalt, considerat el millor d’Europa per centenars de riders i inclòs en el top 5 mundial del mitjà especialitzat GMBN, perfecte per practicar acrobàcies amb la bicicleta.
El catàleg també inclou recomanacions de seguretat i normativa a l’hora de pujar a la bici, així com bones pràctiques a la carretera i a la muntanya.
No podien faltar també els allotjaments especialitzats d’arreu del Maresme que ofereixen serveis específics per a ciclistes, com espais per guardar la bicicleta, servei de bugaderia ràpida, informació de rutes o spa per recuperar energia, i les empreses especialitzades en ciclisme que ofereixen lloguer o reparació de bicicletes, assistència en ruta o guiatge.

El catàleg es pot descarregar al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme o directament a través  d’aquest enllaç.
Està disponible en català, castellà, anglès i francès per arribar als diferents turistes que visiten la comarca. També s’adaptarà el disseny per portar-lo en format físic a les fires de turisme per promocionar-lo i a les oficines de turisme dels diferents municipis del Maresme.

Redacció
Imatge i font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari