Publicat el 04/04/2022

Aquest edifici del Centre d’Especialitats acull una part de les consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona

 

 

El Consell d’Administració de Badalona Serveis Assistencial (BSA) ha aprovat en la darrera sessió l’adquisició de l’edifici del Centre d’Especialitats Sant Anastasi (CESA) que acull una part de les consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB). L’Ajuntament de Badalona facilitarà el finançament necessari per a fer front a les despeses inherents a l’adquisició de l’immoble que es valora en 3 milions d’euros.

El Centre d’Especialitats Sant Anastasi s’ubica molt a prop de l’Hospital Municipal, als números 67-69 del carrer de Sant Anastasi. El centre va començar a rebre pacients -en concret els d’otorrinolaringologia i oftalmologia- el 19 de setembre de 2011. El trasllat complet de les especialitats que havia d’acollir l’immoble es va completar poc després, el 3 d’octubre. Actualment, el CESA acull les consultes d’endocrinologia, nutrició, reumatologia, salut laboral, oftalmologia, otorrinolaringologia i urologia. L’edifici de consultes externes feia un any que no tenia cobertura contractual.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, considera que amb aquesta compra: “apostem per la sanitat pública i per continuar tenint un servei de referència per a la ciutat. L’espai adquirit per BSA, a més, dona un servei d’especialistes imprescindible per a Badalona”.

Sobre BSA
Badalona Serveis Assistencials (BSA) és una organització de titularitat municipal que presta serveis integrals de salut i socials a la població del Barcelonès Nord i al Baix Maresme, per tal de promoure, mantenir i restablir la salut individual i comunitària i afavorir el benestar de les persones. Amb 16 centres i uns 1.400 professionals atén a una població superior als 430.000 habitants. Dona servei en els diferents nivells assistencials, és a dir, en l’atenció primària, l’hospitalària, la sociosanitària i la salut mental i addiccions, i també atén la salut sexual i reproductiva i la salut laboral.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari