Durant el mes de març es podran presentar instàncies per participar en la Fira de Sant Jordi a Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/03/2018

A l’hora d’atorgar espais a la plaça de l’Ajuntament, es prioritzaran els comerços i entitats del poble

A partir de dimecres 1 de març i durant tot aquest mes, es podran presentar instàncies mitjançant l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC) per demanar participar en la Fira del Llibre i la Rosa que es farà a la plaça de l’Ajuntament el dia 23 d’abril.

Les instàncies han d’indicar el gènere que es vol vendre (llibres o roses) i els metres lineals que es demanen. També s’haurà de fer constar si el peticionari és una empresa, comerç o entitat  de Premià de Mar.

Únicament s’autoritzaran les parades dins la mateixa fira que s’ubicarà a la plaça de l’Ajuntament, tot i que també es podrà autoritzar una parada enfront dels establiments de Premià de Mar que, de manera ordinària, venguin llibres nous i flors.

Un cop rebudes les instàncies s’atorgaran els corresponents llocs fins al màxim dels espais previstos prioritzant les empreses, establiments comercials i entitats de Premià de Mar. El criteri de prioritat serà: llibre nou, roses i, finalment, llibres usats.

 

Deixa un comentari