Publicat el 24/09/2021

La temàtica ha d’estar relacionada amb el municipi. El termini per presentar les imatges  finalitza el 30 d’octubre i els premis es lliuraran el 13 de novembre

L’Ajuntament de Dosrius busca fotografies que protagonitzin el calendari de 2022. Per fer-ho, ha convocat el Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far, amb el que s’escolliran 13 imatges guanyadores.

La temàtica de les fotografies ha d’estar lligada al municipi de Dosrius, ja sigui a través del patrimoni cultural, les festes tradicionals, la societat, el medi ambient, la cultura o el paisatge. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies –en blanc i negre o en color– que han de ser d’autoria pròpia i de caràcter inèdit. A més, aquestes no poden haver estat premiades en altres concursos.
La tècnica és lliure i seran excloses aquelles imatges retocades digitalment o que siguin fotomuntatges. El procés de selecció valorarà la qualitat tècnica (llum, equilibri de color, enfocament), l’originalitat i l’adequació a la temàtica.

El concurs consta d’un primer premi per la fotografia que anirà a la portada, dotat de 140 euros, i dotze segons premis per a les imatges dels mesos de gener a desembre, dotats amb 50 euros.

Les fotografies es presentaran a l’Ajuntament de Dosrius (carrer Sant Antoni, 1), en un llapis de memòria dins un sobre tancat. A l’exterior del sobre hi constarà el títol ‘Concurs fotogràfic’, a més del pseudònim o lema. Dins del sobre hi haurà d’haver un segon sobre tancat amb el nom, cognoms, adreça, telèfon, data de naixement, fotocòpia del DNI o document anàleg, data i lloc on es va fer la fotografia.

El termini per presentar les propostes finalitzarà el 30 d’octubre, i el veredicte del jurat es farà públic el dissabte 13 de novembre, durant l’acte de lliurament.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Dosrius

 

Deixa un comentari