Publicat el 03/03/2023

En motiu del 8M, els dies 8 i 10 de març s’organitzaran al municipi diferents propostes lúdiques i reivindicatives

 

 

Dosrius tornarà a sortir al carrer aquest mes de març per reclamar la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes, i per fer visible i posar en valor el paper vital i essencial de la dona en la nostra societat.
L’Ajuntament se suma un any més a la commemoració, el 8M, Dia Internacional de les Dones. I amb l’objectiu de fer extensiva la celebració a tota la ciutadania organitza diferents esdeveniments lúdics i reivindicatius al municipi per a fer extensiu el missatge.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, convida la població a sumar-se a aquesta celebració, que defineix com a “necessària” per tal de continuar avançant cap a “una societat on la igualtat entre homes i dones sigui efectiva no només a nivell legal, sinó també en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana: entorn laboral, àmbit domèstic, institucions, etc.”.

Activitats per a tota la població

  • 8 de març (12 h): lectura del manifest oficial del 8M a l’Ajuntament
  • 10 de març (19.30 h): xerrada ”Som les bruixes d’avui” a càrrec de l’Associació de Dones Dosrius i amb la intervenció de Lídia Olles i Ame Soler. A la Sala de Plens de l’Ajuntament.
  • 10 de març (a continuació de la xerrada): “Cremem les desigualtats”, acte lúdic i reivindicatiu en favor de la plena igualtat de la dona, a càrrec de  la colla Isclots Diables Dosrius. Davant de l’Ajuntament.
  • 10 de març (21.30 h): sopar de dones a l’Espai Jove Dosrius. Venda de tiquets a l’Ajuntament (3,5€).

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Dosrius

 

 

Deixa un comentari