Publicat el 07/05/2018

Els Mossos els van localitzar a la zona 11 dies després amb les eines que havien utilitzat

Dos homes, de 18 i 28 anys, veïns de Cambrils, van ser detinguts divendres pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força al barri de Bonavista de Tarragona. La investigació va començar arran d’una denúncia d’un veí el 23 d’abril, quan els lladres van aprofitar un moment que la víctima havia sortit de casa per entrar-hi fent servir el mètode de la radiografia, amb un plàstic semirígid per forçar l’accés als domicilis on la porta no s’ha tancat amb clau. Els lladres van sostreure joies i aparells d’electrònica de consum. Els Mossos van localitzar-los divendres gràcies a la col·laboració ciutadana quan rondaven per la mateixa zona amb les eines amb què havien comès el robatori. Els detinguts, un d’ells amb quatre antecedents policials, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial dissabte.

Divendres, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van localitzar al carrer vint-i-dos del barri tarragoní de Bonavista dos individus que coincidirien amb els investigats. Els agents van escorcollar-los i els van localitzar el plàstic semirígid amb què presumptament haurien comès el robatori amb força. En aquest sentit, els mossos van poder observar que el plàstic intervingut presentava rascades compatibles amb el mètode delictiu explicat. A més, els dos detinguts portaven guants per evitar deixar empremtes i dues navalles de petites dimensions.

Els Mossos d’Esquadra recomanen tancar sempre amb clau les portes d’accés al carrer a l’hora d’anar a dormir i quan no hi hagi ningú a casa encara que sigui per un breu període de temps. Si es disposa d’alarma, també cal activar-la sempre que se surti de casa o a la nit a l’hora de dormir. Quant als panys i portes, una balda interior als accessos que donen al carrer resulta molt útil.

ACN Tarragona
Foto: Pla obert de les eines que havien utilitzat els lladres per forçar la seva entrada a una casa de Bonavista. Imatge del 7 de maig de 2018.

Deixa un comentari