Publicat el 08/03/2021

El primer dels arrestats va cometre fins a 23 delictes en una nit a Montgat i l’altre 3 al Masnou

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 i el 3 de març dos homes, de 20 i 32 anys, per diversos robatoris a l’interior de vehicles al Maresme. Al primer d’ells se li atribueixen 23 robatoris comesos en una mateixa nit a Montgat i a l’altre tres més al Masnou.
L’avís el va donar un veí que va veure dos joves trencant el vidre d’un cotxe i enduent-se objectes del seu interior. També va informar que, posteriorment, havien saquejat altres vehicles. Durant la recerca, els agents van veure un jove al costat d’un vehicle forçat buscant entre diversos objectes tirats a terra. L’home, en veure els agents, va intentar fugir, però finalment va ser detingut. En total, els agents van localitzar 23 vehicles que havien saquejats.
L’home va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Badalona el qual va decretar llibertat amb mesures cautelars per l’arrestat.

A banda d’aquest fet, es dona la circumstància que agents de la unitat d’investigació de Premià de Mar els constaven tres robatoris interior de vehicle més a la població del Masnou, del passat mes de febrer. La investigació va permetre relacionar els fets amb un home a qui ja li constaven fins a 23 antecedents policials i que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis.
L’home va ser detingut el 3 de març i va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró que va decretar llibertat amb càrrecs.

ACN Montgat
Foto: Imatge d’un dels detinguts forçant un vehicle

 

Deixa un comentari