Publicat el 30/03/2021

El Pavelló Poliesportiu Municipal torna a acollir aquesta Setmana Santa una nova edició del Divertit, pensat per a infants de 3 a 12 anys

Per primera vegada, la compra d’entrades (adults i nenes i nens de 3 a 12 anys) es fa per internet, concretament al web Code Tickets.
Els infants 4€ una tarda, i la persona adulta companyant, 1€. Els més petits de 3 anys no paguen.
L’horari és de 17.00 a 20.30 hores, el divendres, dissabte i diumenge 2, 3 i 4 d’abril de 2021.

Què hi trobareu?
S’han organitzat activitats molt diverses, com ara espais de jocs per a petita infància (de 3 a 6 anys), tallers creatius,  ‘La Cúpula de Ledomardo’ teranyina amb Tata Inti, llits elàstics, trenet de vies i cars, gira-salta, circuit Xtrem race, gran prix, tobogan…
La major part de les activitats es faran a l’exterior del pavelló, concretament el 70%, i es desinfectaran periòdicament els diferents elements que conformen el Divertit per a garantir la màxima seguretat davant la situació actual de pandèmia.

És important saber que l’accés a les atraccions instal·lades serà individual, i que als espais de joc i tallers es farà en grup de 6 infants.
L’aforament és limitat i cal que tothom porti mascareta.

El Divertit l’organitza l’Ajuntament de Premià de Dalt, amb la col·laboració del Cau l’Espolsada, Tata Inti i Mòbil Parc.

 

Deixa un comentari