Publicat el 20/03/2019

La iniciativa l’organitza Forquilla Badalona i l’Ajuntament de la ciutat

L’agrupació de restauradors Forquilla Badalona, en col·laboració amb l’Ajuntament, engega aquest mes de març una campanya per a la recollida i el reciclatge de l’oli de cuina ja utilitzat. L’objectiu és conscienciar als badalonins i a les badalonines a tenir més cura a l’hora de tractar aquest residu altament contaminant i que no s’acabi llençant a l’aigüera.
Els restaurants de l’associació Forquilla Badalona oferiran aquest servei gratuïtament a totes les persones que vulguin portar els seus olis per reciclar en petits contenidors. Es podrà fer arribar l’oli en el suport que resulti més còmode, tot i que els establiments distribuiran embuts adaptables a la majoria d’ampolles de plàstic perquè la ciutadania pugui reciclar l’oli de forma més còmode.

Es pot consultar el llistat de punts de recollida en el facebook/forquillabdn i al web de l’Ajuntament de Badalona, http://ajuntament.badalona.cat/, així com els horaris d’obertura dels establiments. La intenció dels organitzadors és no posar data límit a la finalització de la campanya, ja que es considera un projecte de conscienciació ciutadana a llarg termini.

 

 

 

 

Deixa un comentari