Publicat el 14/10/2020

Repartiment de luxe i direcció de Ferran Utzet per presentar-nos l’obra teatral que recrea la tardor política del 2017

El Teatre Auditori de Granollers acollirà aquest divendres 16 d’octubre, a les 21 h, l’obra teatral Alguns dies d’ahir de Jordi Casanovas, dirigida per Ferran Utzet i interpretada per Míriam Iscla, Francesc Cuéllar, Abel Folk i Marta Ossó. Encara queden entrades disponibles.

La família protagonista d’aquesta comèdia dramàtica veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. La crisi que va sacsejar el país durant la tardor de 2017 els entra per la finestra, com ho va fer a tantes altres llars, per fer saltar pels aires el seu dia a dia.
La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos.
En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.
Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

A través de les interpretacions de la família formada per Míriam Iscla, Abel Folk, Francesc Cuéllar i Marta Ossó, els espectadors se submergiran en el nostre passat més recent. El director Ferran Uzet afirma: “Encara que els personatges són de ficció, els fets que alteren les seves vides són prou coneguts per tothom i l’obra pot ajudar a entendre com ens vam sentir durant aquelles setmanes”. Ferran Uzet, director d’Alguns dies d’ahir: “No es tracta de revisar la Història en majúscules, sinó de recordar la història quotidiana de les persones”.

POST FUNCIÓ AMB LA COMPANYIA
En acabar la funció hi haurà conversa post funció amb la companyia. Activitat gratuïta i sense reserva prèvia.

Més informació:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3195-alguns-dies-dahir.html

www.escenagran.cat
Mesures prevenció Covid-19: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/actualitat/2226-mesures-de-prevencio-de-la-covid-19.html

Deixa un comentari