Publicat el 10/10/2018

La competició és una prova de resistència que combina la natació, a la platja dels Pescadors, amb l’atletisme pel passeig Marítim i la Rambla

La platja dels Pescadors, el passeig de la Rambla i el passeig Marítim seran l’escenari aquest divendres, 12 d’octubre, a partir de les 9 hores, de la setzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona que enguany, com a novetat, esdevindrà el primer Campionat de Catalunya per equips, i a més, s’inclou una prova open per apropar aquest esport a un nombre més gran de participants.

L’aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines; la natació i l’atletisme. En la prova badalonina l’aquatló constarà de dos segments: un primer de natació de 1.000 metres en un circuit triangular a la platja dels Pescadors, i un segon de cursa a peu de 5 quilòmetres pel passeig Marítim i la Rambla. L’arribada estarà situada a la Rambla, davant de l’estàtua de Roca i Pi, on es farà el lliurament de trofeus.

Els horaris de les proves, amb la supervisió de la Federació Catalana de Triatló, és el següent:

  • 00 h – 9.30 h Recollida dorsals (Club Natació Badalona, carrer d’Eduard Maristany 5-7
  • 00 h – 8.55 h Obertura boxes OPEN i ELIT
  • 00 h Inici Sortida Open.
  • 00 h Inici Sortida Campionat Catalunya d’Aquatló per equips.
  • 00 h Lliurament de premis.

 

 

 

Deixa un comentari