Publicat el 16/11/2021

Diumenge 21 de novembre, entre les 10 i les 15 h, tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans la primera edició de la Fira animalista de Premià de Mar

Amb la fira, l’Ajuntament pretén donar veu a les entitats que treballen per millorar la qualitat de vida dels animals abandonats i fomenten la seva adopció, així com a aquelles que hi col·laboren de diferent manera amb la cura dels animals de companyia.

El programa de la fira arrencarà a les 10 h amb una exhibició de Zumba a càrrec de Marvely Latfitness. A les 10.30 h hi haurà una xerrada sobre nutrició animal a càrrec de l’Associació de Voluntaris en Defensa dels Animals de Companyia (AVDAC). Tot seguit, a les 11 h, tindrà lloc una nova xerrada, aquesta sota el títol de “Companys de viatge”, a càrrec de Premià, amics dels animals.
També a les 11 h es farà la primera de les exhibicions d’Agility i iniciació a la seva pràctica previstes a la fira. La segona tindrà lloc a les 13 h.
A les 12 h es farà una desfilada de gossos en adopció i a les 14 h, una altra desfilada, aquesta oberta a la participació dels veïns i veïnes que vulguin lluir el seu gos.

Tant a la desfilada com a les diferents activitats us podreu apuntar el mateix dia.
Mentre duri la fira, estarà en marxa una campanya per censar els animals, de manera que aquelles persones que censin els seus animals de companyia o que ja els portin censats, rebran un obsequi.
D’altra banda, també hi haurà una recollida de mantes i complements per distribuir a les entitats.

Aquesta primera Fira animalista de Premià de Mar compta amb la col·laboració de diverses entitats i establiments de la vila

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari