Publicat el 05/05/2016

El 8 de maig, els voltants del pavelló s´engalanen per acollir la Missa Rociera que enguany arriba a la seva 21a edició, organitzada per la Comissió Missa Rociera i l´Ajuntament. Durant unes hores, aquest indret esdevé un racó típic d´Andalusia, amb la reproducció de l´Ermita d´Almonte (Huelva), un pati andalús, una font enjardinada amb flors… Es tracta d´un esdeveniment social i cultural que cada any reuneix milers de persones devotes de la Virgen del Rocío.

Les activitats comencen a partir de les 10 del matí, amb l´ofrena floral a la imatge de la verge.
Una hora més tar, a les 11:30 hores, mossèn Colomer, rector de la Parròquia de Sant Pere, oficia l´emotiva missa, cantada pel grup Guadaljarafe. Un cop acabada la missa, arriba el torn del ball i la música.
S´han programat les actuacions del Ballet Sandra Suárez i Juan Antonio García, de l´Escuela de Baile Juan Antonio García; Grupo de Baile Racó de la Alegria, dirigit per la Sra. Cristina; Escola de Ball Loli; Guadaljarafe i Viejas Raíces. A més, durant tot el dia hi haurà un discjòquei, Diego Gascón, que amenitzarà la festa.

La Missa Rociera està plenament consolidada en el calendari festiu de Premià de Dalt i és un punt de trobada entre gent del poble, i també dels municipis del voltant, amb arrels a Andalusia, la qual, durant unes hores, recorden els seus orígens amb una gran festa de germanor entre el poble català i l´andalús a partir de la devoció a la Virgen del Rocío.

Com cada any, la Comissió Missa Rociera edita una revista que recull imatges de l´anterior edició de l´esdeveniment així com la programació de la missa d´enguany. 
Programa: 
http://www.premiadedalt.cat/document.php?id=5203

Deixa un comentari