Publicat el 27/04/2016

Dissabte  30 d´abril, a les 19:00 hores,  la Parròquia de Sant Pere acollirà la missa de vigília i vetlla de la Mare de Déu de la Cisa.

Diumenge 1 de Maig, es quan tindran lloc la resta d´actes programats per a commemorar l´Aplec de la Cisa en honor a la Verge.

A partir de les 11 del matí, els Gegants de Premià de Dalt realitzaran un ball protocol·lari en honor a la Mare de Déu a l´interior del Santuari. Posteriormen, es celebrarà la missa solemne i es procedirà a la benedicció del sabre -el briox amb forma de sabre que la Comissió de Festes ven durant l´Aplec.

En acabar l´ofici, es procedirà a la inauguració d´un nou espai a tocar de la plaça del Santuari, l´Espai Mn. Pere Ribot.

A la sala mossèn Josep Mas s´inauguraran dues exposicions, una de pintures a càrrec de Maria Fernández, i una alrta a base de teballs d´espart, obra d´Antoni Abril de Gea.

A les 12 del migdia, hi haurà ball dels Gegants de Premià de Dalt i sardanes amb la Cobla Premianenca. I a les 14h, paella popular.

La darrera activitat de l´Aplec de la Cisa la protagonitzarà el grup Serra de Marina amb havaneres, i rom cremat per a tothom.

Durant tot el dia, els carrers del voltant del Santuari acolliran la tradicional Fira d´Artesania. I a la plaça de la Font, hi haurà servei de bar i botifarres a la brasa a càrrec de la Comissió de Festes.

El cartell d´enguany l´ha il·lustrat una fotografia d´en Ferran Planell, veí de Premià de Dalt, i membre de l´Associació d´Artistes de Premià de Dalt.

Aplec de la Cisa, consultar actes al web: 
http://www.premiadedalt.cat/ARXIUS/2016/CULTURAIARTSESCENIQUES/APLECLACISA/Cisa_1.pdf

 

Deixa un comentari