Publicat el 17/07/2018

La polsera solidària enguany permet passar una estona al backstage amb Txarango, Suu, Germà Negre, Mataró Rumba All Stars i Dj’s Pawesome and Kieb

Sorteig al perfil d’Instagram de la Fundació el Maresme, @josoccomtu , per conèixer i rebre un lot de productes oficials personalitzats dels grups musicals d’aquestes Dissantes, enmarcada dins la Festa Major de Mataró.
Seguint el lema “Per tan sols 1€, tu fas Dissantes”, enguany, les polseres solidàries de la sisena edició de les Dissantes -la gran festa inclusiva comunitària pro persones amb discapacitat intel·lectual, tenen premi.
La Fundació el Maresme i el Projecte Santi han posat en marxa un sorteig a Instagram que ofereix la possibilitat de conèixer i passar una estona amb Txarango, Suu, Germà Negre, Mataró Rumba All Stars i Dj’s Pawesome and Kieb la nit de concerts d’aquest dissabte 21 de juliol a la Platja del Varador.
La persona guanyadora del sorteig també rebrà, de la mà dels artistes de les Dissantes, un lot de productes oficials personalitzats.
Com participar
1- Fer-se seguidor del perfil d’Instagram de la Fundació el Maresme @josocomtu
2. Fotografiar-se o fer-se un vídeo amb la polsera de les Dissantes 2018
3. Compartir-la a Instagram amb el hastag #polseradissantes2018
4. Màxim una foto/vídeo per persona
5. Deixar obert el perfil d’Instagram perquè puguem veure les publicacions
6. Hi ha temps fins a les 01:45 h de la matinada del dia 22 per participar!

Bases del sorteig
El sorteig es farà entre totes les publicacions realitzades entre el dimecres 11 de juliol a les 10h, dia que es va posar en marxa la promoció, fins a les 01:45h de la matinada del 22 de juliol.
La persona guanyadora serà escollida aleatòriament i es farà pública al nostre perfil d’Instagram @josoccomtu a les 02:15h de la matinada de les Dissantes. Just després, l’afortunat/da rebrà un missatge privat a través d’Instagram amb l’hora i punt de trobada per anar al backtage de les Dissantes a recollir el lot de la mà dels artistes. Estigueu ben atents, dissanteros!!!

On comprar les polseres solidàries
– De dilluns a divendres, de 8 h a 18 h, a les oficines de la Fundació el Maresme: Plaça dels Bous 3-5 de Mataró
– El mateix dia 21 de juliol, dia de les Dissantes, a partir de les 17:30 de la tarda i durant tota la nit a la Platja del Varador.

 Fundació el Maresme  Amb més de 50 anys de trajectòria, la Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel·lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies. La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu a través d’una àmplia xarxa de serveis i centres (16) que ofereixen una atenció amb continuïtat.

Les Dissantes
L’any 2013 la Fundació el Maresme va organitzar la 1a edició de les Dissantes, un gran esdeveniment solidari en pro de la visualització del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Enguany celebrem la 6a edició d’un esdeveniment que s’ha consolidat com un dels actes solidaris més grans de
Catalunya, aplegant a milers de persones al voltant d’una festa carregada de valors i on les persones amb diversitat funcional són les grans protagonistes.
Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre que continua sent possible partint de la pròpia sensibilitat econòmica i el suport de centenars de voluntaris. Tot l’ingrés va destinat a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Sota el lema “Jo soc com tu”, grups musicals de gran renom creen a cada edició una cançó exclusiva que dona peu a la coreografia de la multitudinària flashmob de la tarda, així com els videolicps, amb milers de reproduccions i la col·laboració d’escoles i d’entitats de tota la comarca.

Deixa un comentari