Publicat el 19/09/2023

Dissabte a partir de les 11 de la nit, els DJ de Flaix FM, Edgard Manchado, Sergi Domene i Héctor Ortega, li posaran la cirereta al pastís de la Santvi Fest, amb la millor música de ball del món amb un estil únic, inquiet, inconformista i amb un format original

 

 

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ho té tot a punt per la Santvi Fest 2023, un esdeveniment que se celebrarà el dissabte 23 de setembre a partir de les 17.30h i fins a la matinada, al parc dels Germans Gabrielistes.

La Santvi Fest englobarà una fira comercial i d’entitats; activitats lúdiques per a tots els públics, rocòdrom, brau mecànic, jumping i tallers; zona de restauració i karaoke amb música en directe de la Karaokes Band.
La cirerereta al pastís, la posarà a partir de les 11 de la nit, la sessió dels DJ de Flaix FM, Edgard Manchado, Sergi Domene i Héctor Ortega, amb la millor música de ball del món amb un estil únic, inquiet, inconformista i amb un format original.

Punt Lila En el marc de la campanya ‘A l’estiu no tot s’hi val, prou agressions!’, la Santvi Fest també comptarà amb un Punt Lila per sensibilitzar a la ciutadania sobre les violències masclistes i atendre les persones que puguin necessitar ajuda davant una agressió.

Recordem que, a més del Punt Lila, Sant Vicenç també disposa d’una xarxa d’Espais Segurs, que són establiments que acullen i activen l’atenció d’urgència quan es produeix una agressió sexuals o LGTBIfòbica.

Cartell: https://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2023/FESTES/IMATGES/CARTELL_SANTVIFEST_2023.jpg

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari