Publicat el 21/06/2018

Sona Vilassar és el títol del CD solidari que l’Ajuntament presenta durant la Festa Major

El Disc solidari compta amb la col·laboració d’artistes locals i no locals amb un nexe comú: tots interpreten cançons dedicades a Vilassar de Mar.
Els beneficis del disc, que es posarà a la venda el  divendres 22 de juny al preu de 10 € i del qual s’han editat 1.000 exemplars, aniran destinats al Casal de Curació, fundació sense ànim de lucre que porta a terme una activitat assistencial sociosanitària al poble amb serveis de llarga i mitja estada, a més d’hospital i centre de dia.

El disc compta amb 10 temes gràcies a la col·laboració dels següents artistes i grups: Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”; Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”; Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada), Pele Macleod amb “Vora el Mar”, Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”; El Veïnat amb “A cremar”; Joan Barranca amb “10 d’octubre”; Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar” i Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”.
La nit del 25 de juny (20.30 h), al pati del Pérez Sala, aquestes cançons seran interpretades pels seus grups i solistes en el marc del concert presentació oficial del disc, a excepció d’en Manu Guix, que per compromisos professionals no podrà ser-hi. La seva cançó serà interpretada pel grup local Alocs & Roll.

El CD es podrà comprar a les paradetes de marxandatge de la Festa Major i també el dia del concert presentació, el 25 de juny, al pati de l’escola Pérez Sala.

Deixa un comentari