Publicat el 05/02/2016

La 16a edició del Festival Internacional de Màgia – XVI Memorial Li Chang es presentarà aquest dilluns 8 de febrer, a les 12 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona. L’entrada dels mitjans de comunicació es farà per la porta ubicada al carrer de Sant Miquel, 54. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; la regidora de l’Àmbit Badalona Educadora, Laia Sabater; i el director del Festival, Enric Magoo. L’edició d’enguany coincideix amb el centenari del naixement del mag de Badalona Li Chang, que dóna nom al Festival Internacional de Màgia. 

Durant la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició del Festival es donarà a conèixer el nom del guanyador de la Menció Honorífica del Memorial Li Chang, que cada any es concedeix a alguna persona o empresa vinculada al món de la màgia en reconeixement a la seva trajectòria professional. La Menció Honorífica es lliurarà durant la Gala Internacional de Màgia del diumenge 28 de febrer, a les 19 hores.

Des del dissabte 13 de febrer i fins a començament de març, el Festival Internacional de Màgia reunirà a Badalona una quinzena dels millors mags del panorama artístic actual. 
El Festival arrencarà el dissabte 13 de febrer, al Teatre Principal, amb un espectacle de màgia i humor dirigit per Enric Magoo i amb la participació de l’humorista Pep Plaza i els il·lusionistes Isaac Jurado i Dani DaOrtiz.
La tradicional Gala Internacional de Màgia, amb mags i il·lusionistes d’arreu del món, tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de febrer al Teatre Zorrilla. També hi haurà representacions de màgia al Teatre Blas Infante.

Deixa un comentari