Publicat el 07/09/2018

La recreació històrica del desembarcament de les tropes de l’arxiduc Carles d’Àustria a la platja de Montgat comptarà amb la participació de nombrosos veïns i veïnes i entitats de la població

El dilluns 10 de setembre Montgat celebra la tradicional commemoració del Desembarcament del 22 d’agost del 1705 quan les tropes lleials a l’arxiduc Carles d’Àustria van arribar a la platja de Montgat i van atacar i ocupar Barcelona.
A partir de les 18 h es podran veure vaixells d’època davant la platja de l’Espigó i s’instal·larà un campament dels Miquelets al passeig.
A les 20 h es farà una recreació del Desembarcament amb l’arribada de naus lleugeres i nedadors a la platja de les Barques i l’actuació dels Miquelets de Badalona, els Cuirassers de Moià, els Tabalers de Montgat i els Tabalers Bufons del Toc.
Tot seguit a la base del Turó hi haurà la representació teatral “Montgat 1705” que explicarà la història dels fets a càrrec dels grups Agrupació Artística del Casal de Tiana, Centre Recreatiu i Cultural de Montgat i Mímesis Teatre. La representació finalitzarà amb un espectacle de mapping sobre la paret del Turó, juntament amb els trets dels Miquelets i els Cuirassers, evocant la conquesta del Castell de Montjuïc.

 

Deixa un comentari