Publicat el 03/03/2020

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha programat un seguit d’activitats per reivindicar el rol de la dona en la societat actual

El març és el mes de la dona i, per això, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, impulsarà un seguit d’activitats amb l’objectiu de posar en valor el rol de la dona en la societat actual i crear consciència sobre les desigualtats de gènere. El programa d’enguany incorpora força novetats.

La primera proposta, per anar escalfant motors, arriba a partir del 2 de març a la Biblioteca. Durant tota la setmana, hi haurà un espai de creació perquè els infants, acompanyats de les seves famílies, pintin el seu mandala del 8 de març.  Uns dibuixos que ajudaran a la reflexió en relació a la igualtat i a l’harmonia entre persones.

Dissabte 7 de març, Igualtat ha programat dues propostes noves que pretenen atreure l’atenció de públics diversos. Al matí, es farà un taller per a famílies amb infants que cursin primària. Sota el títol ‘Vull ser com. Autoretrats lliures d’estereotips’, s’ofereix amb entrada lliure a partir de dos quarts de dotze. Una activitat que convida a convertir-nos en el personatge que vulguem si anem més enllà dels tòpics.
A les sis de la tarda, es donarà pas a un cine-fòrum, a la sala d’actes de la Biblioteca. La pel·lícula escollida és ‘Viaje al cuarto de una madre’, que narra la història d’una mare i una filla que viuen en un poble petit i s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla.

Diumenge 8 de març, el consistori convida a assistir a l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.
A les dotze del migdia, a la plaça de la Vila, es llegirà el manifest del 8 de Març. A més, l’entitat SI Dona organitza la segona edició de la Fira de la Dona, de deu del matí a sis de la tarda al pati de l’Espai Labandària.  La fira inclourà un dinar popular, actuacions, venda de productes i activitats infantils.
També s’inclou en el programa la Cursa de la Dona de les 3 Viles i l’Ironkids 2020, de diumenge 15 de març.
Més informació de la cursa:  https://racetick.com/es/evento/cursa-de-la-dona-3-viles

Xerrada a la Biblioteca
La Biblioteca de Llavaneres s’afegeix també a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una xerrada que s’ha programat per al dijous 20 de març. La conferència porta per títol‘Dona, salut hormonal i efecte papallona’ i anirà a càrrec de Margalida Amengual, llicenciada en Farmàcia, naturòpata i kinesiòloga.

 

 

 

Deixa un comentari