Publicat el 03/07/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de nacionalitat espanyola relacionats amb un robatori a un supermercat de Barcelona en el decurs del qual va resultar ferit un mosso d´esquadra jubilat.
Els investigadors analitzen a hores d´ara, si els detinguts podrien estar també relacionats amb altres robatoris amb violència, comesos la mateixa tarda de dilluns passat al districte de Sant Martí. En tots els casos, els autors van intimidar les seves víctimes amb una arma de foc.
En el darrer robatori, els detinguts, que viatjaven amb motocicles, van accedir al local amb casc per no ser descoberts. En el decurs dels fets, van disparar diversos trets i va resultar ferit un client de l´establiment, que va resultar ser un mosso d´esquadra jubilat que va intentar impedir el robatori.
Fruit de la investigació policial, els Mossos van identificar els presumptes autors dels fets. El passat dimarts, van detenir un d´ells i, dimecres, van detenir l´altre. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
Els detinguts, amb nombrosos antecedents penals, passaran a disposició judicial durant els propers dies.

Deixa un comentari